Antikonce a operace

Dobrý den, v říjnu bych měla jít na odstanění křečových žil na jedné noze - buď klasická operace nebo radiofrekvenční metodou, chtěla bych vědět, jak dlouho před operací bych měla vysadit antikoncepci?? A ještě by mě zajímalo, zda je opravdu radiofrekvenční metoda lepší, než klasická operace? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysaďte antikoncepci cyklus před operací, tj.cca v září. Typ operace záleží na obtížích a je to spíše dotaz pro cévního chirurga, ne gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: