Antikoncepca a crohnova choroba

Dobrý den, beruru antikoncepci Katya a nedávno jsem četla příbalovou informaci, kde bylo napsáno, že je třeba vyšší opatrnosti při Crohnově chorobě. Nedávno mi i diagnostikovali tuto nemoc a lékaři nic neříkali. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli tuto antikoncepci mohu užívat a zda budu chráněná? Děkuji. V. Nováková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mnohem šetrnější by pro Vás bylo používat antikoncepci v náplasti nebo antikoncepční kroužek Nuvaring.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: