Antikonceoce jeanine

dobrý den, měla bych dotaz ohledně těchto pilulek,je možné,že i když jsou nízko hormonální,tak mohu být z nich zbačně přecitlivělá a dost náladová? jinak MS mám pravidelnou na hodinu a a mám jí dosti slabou,pomohla mi po porodu zmírnit boletsi po šití,měl ajsme kleštový porod,nevím zda jsem citlivá skrz to,že jsem máma:-) a nebo těma pilulkama,la ebrečím i u pohádky,bud mám deprese :-) a nebo už nevím...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Markéto! Neroyumím tomu, jak je tomu dlouho, co jste rodila a zdali ještě kojíte? Hormonální změny mohou způsobovat popsanou citlivost, ale spíš je to u matek než u bezdětných žen s HAK... Nevím, co bych Vám poradil... Konsultujte psychoterapeuta.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: