Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den ,měla bych takový dotaz. Když 12.9 doberu ATB Doxybene a v sobotu Klion-D 100, se kterými beru i Antikoncepci Artizia , mohu mít v neděli pohl.styk ? Neotěhotním ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika nemají takový vliv na antikoncepci který se jim připisuje, chcete li mít jistotu používejte ještě týden kondom,ale je to snad až zbytečná opatrnost Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: