Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antikoncepci chloe, ale zároveň kvůli angíně musím brát deset dní antibiotika ospen 1500, můžou mít tyto antibiotika vliv na učinnost antikoncepce? pokud ano, jak dlouho se musím chránit ještě po jejich dobrání. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, současné braní antibiotik a hormonální antikoncepce může její účinnost snížit. Doporučuji se proto po celý zbytek cyklu chránit i bariérovou antikoncepcí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Články: 10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Tahle přecitlivělost patří...
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Správná výživa pomáhá pacientům s Parkinsonovou chorobou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Články: Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Faktorů ovlivňujících...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: