Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den užívám HA Adele a již týden beru antibiotika Duomax 1000 je možné že se učinek antikoncepce sníží? A je tam ryziko otěhotnění pokud bydu mít v tuto dobu nechráněný styk? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x