Antikoncepce a antibiotika

dobrý den chtěla bych se zeptat beru antikoncepci minerva a dostala jsem kožní antibiotickou mast Bactroban. Je zde nějaká možnost vilvu této masti na účinky antikoncepce? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádného vlivu masti na účinek antikoncepce se obávat nemusíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: