Antikoncepce a průjem

Dobrý den. Používám antikoncepci Diana-35. V neděli v 9 hodin ráno jsme si vzala pilulku jako obvykle. Kolem 3 hodiny jsme měla pohlavní styk se svým přítelem. Kolem 11 mi ale začalo být nevolno. Ve 12-0:30 jsme měla průjem ( řídký, bez tvaru), po té jsem zvracela a dnes ráno jsme průjem ještě neměla. Můžu být těhotná ? popřípadě mám dokonce cyklu používat i další ochranu. Předem děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nezvracela po užití nedělní pilulky, je účinnost zachována. nemusíte užívat jnou formu antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?
Články: Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?
První příznaky klíšťové...
Správná funkce štítné žlázy je v menopauze pro ženu zásadní!
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: