Antikoncepce a těhotenství

dobry den,mam takovy problem,byla jsem u lekare a ten zjistil ze mam zvetsenou delozni sliznici a tak mi vzal kontrolni krev na HCG a je pozitivni.minuly mesic jsem antikoncepci(PRAMINO) brala pravidelne a kdyz mi zbyval posledni tyden tak jsem zapomnela na 2 pilulky z celeho platicka a mezitim se mi dostavila menstruace ale dale jsem pokracovala v uzivani.kdyz jsem je dopouzila tak jsem opet menstruovala.jsem pred dalsi menstruaci. zasla k lekari ze me boli v podbrisku a ten zjistil zvetsenou sliznici.neni mi jiste zda je to mim selhanim ze jsem zapomnela na 2 pilulky a nebo ze selhala antikoncepce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel ve vašem dotazu nevidím žádnou otázku. Každopádně k těhotenství nejspíše došlo shodou několika okolností, a to jak nedodržením schématu užívání, tak i jejím selháním (žádná antikoncepce totiž není 100%).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepce a tehotenství | Od: Káťa | 16.10.2014 21:18
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné
otěhotnět ve dnech kdy mám mít normálně pauzu na
MS, ale beru pilulky dál, abych si MS oddálila.
Dobrala jsem jedno plato, placebo vynechala a
pokračovala v druhém platu. Styk proběhl v době
kdy normálně mám brát placebo. Je tedy možné že
jsem těhotná?
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: