Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala jsem ji brát 5 den menstruace. Nyní mám využitých 16 tabletek, ovšem došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Je zde možnost otěhotnění i když jsem brala léky poctivně ? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy pokd to nebylo první platíčko Miverva by vás měla chránit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x