Antikoncepce po ivf

Dobrý den, jsem téměř 3 měsíce po porodu (po IVF – neprůchodnost vejcovodů). Mám řešit antikoncepci nebo je to vzhledem k neprůchodným vejcovodům zbytečné? Slyšela jsem o případech, kdy žena po IVF nečekaně otěhotněla. Mohly se vejcovody během porodu (císařským řezem) nějak zprůchodnit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,vejcovody se během operace jistě nezprůchodnily. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x