Biseptol 480+ antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20 a k tomu beru antibiotika Biseptol 480 na zánět močových cest, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika snižují ochranu antikoncepce a jestli ano, za jakou dobu od antibiotik budu moct mýt nechráněný pohl.styk? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol nesníží účinnost antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: