Antikoncepce sunya

Dobrý den, už skoro rok beru antikoncepci Sunya. Nyní však po 7 denní pauze, kdy jsem měla menstruaci jsem si ho nevzala v úterý jak si ho vždy beru, ale až ve středu. Proto bych se chtěla zeptat, zda to má veliký vliv na účinkování nebo jsem chráněná stejně jako kdybych si ho vzala po 7 denní pauze. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejrizikovější je vynecháníantikoncepce v 1.týdnu, může dojít kodblokování cyklu a k ovulaci. Doporučuji se chránít cca týden až dva.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: