Bakerova pseudocysta

Zdravím, před 2 lety mi v Chorvatsku u moře praskla tato cysta a noha byla celá zalitá krví.V Praze mi cévař řekl, že se nejedná o křeč. žílu, ale o B. cystu. Do 3 týdnů se vše vstřebalo a byl klid. Teď se mi opět udělala v podkolenní bulka a trochu bolí a tlačí, co mám dělat a jaký je vhodný zákrok? Operace je jednoduchá? anebo není nutná? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Operace je opravdu jednoduchá a probíhá bez komplikací. Vaše komplikace v Chorvatsku byla zcela ojedinělá. Vyšetřte svůj stav u ortopeda a domluvte si operaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: