Bakteriální infekce

Dobrý den, mám zvýšené CRP - 71,48 a mám předepsané antibiotika, ovšem žádný kašel, rýma ani horečky se nedostavily, chtěla bych se zeptat, zda-li mohu nakazit i své okolí? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Takto zvýšené CRP může být z mnoha důvodů a nemusí to být ani žádné infekční onemocnění. Podávat antibiotika takto naslepo není zcela vhodné. Doporučuji podrobné vyšetření.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x