Bakerova pseudocysta

Dobrý den, mám v koleni malou cystu, asi o velikosti 1 cm, byl jsem na magnetické resonanci a doktor mi řekl, že se s tím nic nedělá a že to můžu začít pomalu zatěžovat. Koleno je ale pořád nějaké divné, někdy i trochu oteče.Chtěl bych zase hrát fotbal, ale bojím se. Co mám dělat zkusit to zatíži? Čekat ? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Bolesti v kolenním kloubu a stejně tak otok po zátěži znamenají jednoznačné stop fotbalu a jiným sportovním aktivitám. Důležité je vyšetření funkčního stavu nejen kolenního kloubu, ale také souvislosti s postavením pánve, kontíků a nohou. Vzhledem k tomu, že jste byl na vyšetření magnet. rezonancí, tak asi prošetřen jste. Zřejmě bude v nesouladu právě stav statiky vašeho těla. to bohužekl neumí všichni lékaři správně vyšetřit a léčit. cysta sama o sobě opravdu neznamená zákaz fotbalu, není ale také příčinou bolestí a otoku.Blíže na mých stránkách www.naprapathy.cz

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: