Borelioza

Dobrý den, dcera 16 let. Borelioza diagnostikována v 09/2015. 14 dní antibiotika, krevní testy v 01/16 stále pozitivní (3týdny jiný druh antibiotik), testy nyní v 06/16 opět pozitivní, neklesající (již 3.antibiotika). Kromě únavy v 08-09/2015 nemá žádné problémy. Je možné po přeléčení 3.antibiotiky zkusit přírodní léčbu? Např. cordyceps? Děkuji za radu. Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano samozřejmě. Existuje vícero přírodních prostředků k léčbě boreliozy, jakákoliv z nich je po ATB léčbě prospěšná. S pozdravem Dr. Roman Špaček, BCL clinic Luhačovice

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: