Borelioza

Minulý týden mi byla zjištěna borelioza. Všimla jsem si že už delší dobu se mi kolem všech možných ranek, at už jde o štípnutí od komára, nebo o škrábanec od kočky, začaly dělat velice pravidelné zarudlé kruhy. Měla bych se tím znepokojovat nebo navštívit lékaře? Kromě toho jsem příšerně unavená, křupe mi v kolenou, bolí mě v krku, atd- ale to počítám že je normální projev boreliozy. Už přes týden beru po 12ti hodinách ATB Doxybene. Mockrát děkuji za Váš názor. Marie

Odpověď odborníka:

Pokud vám byla diagnostikovaná lymeská borelioza a byla nasazena ATB léčba, předpokládám, že jste již byla u lékaře. Pokud se během léčby vyskytly nějaké potíže, měla byste svůj stav konzultovat s vašim PL. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: