Borelioza

Dobry den mam dotaz Cesol a borelioza je to vhodny preparat? Kazdy lekar ma na to jiny nazor. V r. 1997 jsem mela akut, stadium Boreliozy. Po celou dobu az do dnesniho dne stale infekty bolesti kloubu svalu. Nekdy vice jindy na ustupu ale stale. Byla jsem prelecena Augmentinem nekolik let, ale vzdy jen 1 baleni coz asi bylo velmi neefektivni. Ted jsem dostala Klacid SR 2 baleni protoze mi delali western blot a jsem opet pozitivni. Myslim si ze ted uz o Borelioze se vi vice a rada bych se i vylecila jestli je to tedy mozne. Dekuji

Odpověď odborníka:

Přípravek Cesol není preparátem na léčbu boreliózy. Antibiotická léčba je doporučována na 2 týdny a vámi uvedený preparát Augmentin a Klacid jsou zvoleny správně. Pokud přetrvává pozitivní western blot, bylo by vhodné provést punkci bolestivých kloubů a tekutinu nechat vyšetřit na přítomnost boreliózy. Domluvte se se svým ortopedem.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: