Borelioza

Dobrý den, mám dotaz ohledně boreliózy - infikované klíště jsem měl cca před měsícem a praktická lékařka mi po prohlédnutí skrvny předepsala denně 2x100mg Doxybene. Je nutné před požíváním ATB absolvovat krevní testy, nebo doporučujete v tomto případě co nejdříve začít s léčbou a na testy zajít později? Děkuji za Váš čas. L. Knos

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučovala krevní testy před započetím léčby naslepo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: