Cipralex

Dobrý den, začala jsem užívat cipralex na deprese, měla jsem ale hrozné nežádoucí účinky - pálení těla, zmatenost, nevolnost, třes a hlavně silné bušení srdce. Léčím se se na srdeční arytmie, tak mi byl kvůli tomu lék hned vysazen. Teď po vysazení je mi ale stále špatně, motá se mi hlava, mám výpadky paměti a cítím jak mi tuhnou svaly. Je možné aby mi bylo takhle špatně nějak dlouhodobě když jsem užila jen tři tabletky cipralexu? Jak dlouho bude tento stav trvat? Můžu si nějak něčím pomoct? Mám doma malé dítě a potřebuju fungovat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den V medicíně je možné všechno, ale že by toto byly vedlejší účinky léčby, je velmi nepravděpodobné. Jedna se spíše o tělesnépříznaky úzkosti. "Vedlejší účinky" by určitě měly pominout, protože v současné době v sobě nemáte pravděpodobně již ani molekulu léku. Vaše úzkost může trvat déle. . Nebojte se tolik Zdravím MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x