Clarythromycin s norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát již nyní, pojedu na dovolenou. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud máte v pořádku játra, můžete Norethisteron i Klacid užívat současně. V případě chlamydiové infekce by měli být léčeni oba, resp. všichni sexuální partneři. Účinek léčby Klacidem lze zvýšit současným užíváním enzymů (Wobenzym), případně se poraďte s gynekologem nebo v lékárně.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: