Depo-provera

Dobrý den!V květnu minulého roku jsem si naposledy po více jak dvou letech nechala píchnout antikoncepční injekci Depo-proveru.Menstruace se dostavila hned další měsíc,sice nepravidelně,ale přece.Tato injekce mi byla doporučena mým lékařem po šestinedělí.Je mi 26 let,mám tří letou dcerku a chtěla bych otěhotnět.Myslíte si,že mám šanci?Mimochodem,svou dcerku pořád ještě kojím.Dočetla jsem se o této injekci jen samé negativa a žádné pozitiva.Předem děkuji za odpověď.Nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šanci jistě máte, po Depo Proveře se sice někdy obnovuje plodnost déle (není možné ji nijak předem odhadnout - ale cca do půl až tři čtvrtě roku by měla být zase optimální), je potřeba vytrvat, ale věřím, že se úspěch dostaví. Kojení sice snižuje možnost těhotnění (vliv hormonu prolaktinu), ale nevylučuje ji. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: