Depo-provera

Dobrý den 3.2. jsem měla jít na injekci,ale nešla jsem. dne 14.3. jsem dostala menstruaci (slabší) a mám to do teď. Slabě ale mám. Chci přejít na pilulky mám již teď zajít ke gynekologi. za tu dobu mě i občas pobolívá v podbřišku a trpím na bolesti hlavy. Děkuji Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano zajděte na gynekologii, ale při bolestech hlavy jsou pilulky nesmysl - bolesti hlavy, zvláště jsou-li tytu migreny, se po nich pravděpodobně zhorší

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Akné
Články: Akné
Akné, trudovitost, nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: