Pane doktore c...

  • Dotaz od: Jitka Eisnerová
  • Publikováno: 6.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, pane doktore co si myslíte o hydrocolonterapii? a o ozonoterapii? Je pravda, že výplach střev může pomoci i alergikům a ekzematikum? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jitko, nejsem přílišnou zastánkyní alternativních metod jež nejsou fyziologické- což například výplach střev opravdu není.Na druhé strane mohou mít při důvěře velký efekt psychologický.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: