Před měsicem js...

  • Dotaz od: Eva Lissková
  • Publikováno: 9.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den,před měsicem jsem byla přelečena antibiotiky na močove ustroji v moči byla krev bilkovina ted po přelečeni a znovu odebrani vysledku moče je ph 5,spec.hmot.moče 1.025,sed.eryt 1 sed.leu 2, epitalie ojed.ploche.bakterie ojed a hlen ojedinele o co se muže jednat dekuji moc za odpoved mam strach aby to nebylo něco važneho když i pi přelečeni neni moč uplně v pořadku Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výsledky, které jste poslala, se mi jeví jako normální. Především však je důležité, jestli přetrvávají nějaké obtíže. Pokud ne, tak si nedělejte starosti, rozhodně nemají být léčeny "laboratorní výsledky", ale skutečný stav pacienta.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: