Duomox 1000 a antikoncepce chloe

Dobrý den, beru antikoncepci Chloe a zároveň užívám antibiotika Duomox 1000. Chtěla bych se zeptat,zda má toto antibiotikum vliv na účinek antikoncepce. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Duomox může ovlivnit účinek antioncepce. Používejte bariérovou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: