Duomox a belara

Dobrý den, od 15. 2. 2016 jsme začala užívat antibiotika Duomox 1000 a 17. 2. 2016 jsem měla pohlavní styk a zrovna jsem měla nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění. Je nějaká pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět? Dívala jsem se do příbalového letáčku, zda je zde uvedeno že to ovlivňuje antikoncepci, ale nic zde nebylo napsané. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Ivana

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: