Duomox 500

Dobrý den,chtěla bych se zeptat:syn měl dvě klíštata,které jsme odstranily(v neděli),dnes jsme byly u lékařky,protože místa po kousnutí byly zarudlá,a syn je i sledován na dětské kardiologii.Lékařka předepsala DUOMOX 500,nemůže mu to nějak ublížit?Po dobrání léku,mu bude brát krav.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ne, naopak, Duomox se používá v souvislosti s klíšťaty jako léčba borreliozy, která, jsou -li na kůži popsané zarudlé fleky, může být přítomna a neléčená by mohla dlouhodobě i trvale činit obtíže. Srdci Duomox nevadí.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: