Extrasystoly

Dobrý den, asi 4 roky mě trápí extrasystoly je to asi pul roku co jsem byla na posledním holteru a i když jich je tam opravdu hodně tak jsou v pořádku a nejsou závadné mi bylo řečeno..chtěla jsem se zeptat chtěla bych miminko bude mi 37 , nemůže těhotenství zhoršit extrasystoly ? Nebo by mě měl sledovat kardiolog v těhotenství? Nemůže to ohrozit těhoteství nebo mě? Jinak teď už je mívám zřídka a snažím se je nevnímat léky neberu..Děkuji moc za odpvěď Šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy se potíže zlepší, někdy zhorší. Nedá se dopředu říct, jak to bude u Vás. Léky při plánování těhotenství nepřipadají v úvahu. Někdy na potíže pomůže pravidelné sportovní aktivita. V případě nekomplikovaného průběhu, není nutná dispenzarizace kardiologem. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: