Fibroadenom

Dobrý den, 11/2009 jsem absolvovala operaci vyjmutí benigních fibroadenomů z obou prsou. 3/2010 se mi v obou prsou objevila ložiska nová. Nyní jsem byla po půl roce na kontrole a bylo zjištěno zvětšení: vlevo 14x7 (předtím 12x6), vpravo 16x8 (předtím 13x6). Lékařka mi doporučila opět exstirpaci obou. Nevím, zda operaci znovu podstoupit, neboť mám obavy, aby se to neopakovalo stále dokola. Prosím proto o Váš názor. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu operaci podstoupit. Ač se jedná o benigní nádor, jeho odstranění je rozhodně na místě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: