Ha a průjem

Beru HA Bonadea o půl 8 večer. Další den ráno asi kolem 10hodiny jsem měla řidší stolici, průjem to asi nebyl,ale chci se zeptat,jestli je zde riziko snížení HA? Jestli se stihla do 10hodiny ráno od půl 8 večer vstřebat a je vše v pořádku?Děkuji

Odpověď odborníka:

Natálie,
odstup mezi užitím tablety a průjmem je velký. Antikoncepce by se měla už vstřebat a její efekt by neměl být ovlivněn.
S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: