Ha změna

Dobrý den, nedávno jsme se s doktorkou dohodli na zmeně HA kvlu bolestem při menstruaci. - zmenila jsem - objevilo se mi akné a boolesti neustávali. před měsícem jsme změnily znovu na dienille.-objevila se mi vyrážka na dekoltu, celý obličej poset pupínky, ale není to akné. Vypadá to jak vyrážka. netuším co to je, mám jí necelé 3 týdny a pořád to neustupuje. je to velmi nepříjemné. doktrorka tvrdí že mám vyčkat ještě dva měsíce ,ale je nemohu tak dlouho vypadat jak reklama na vyrážku a pupínky. Překáží mi to i v zaměstnání. Pokud to nepřestane do 5ti dnu chci HA změnit po první menstruaci zpátky na puvodní. může se mi neco stát, když změním HA po měsíci? raději budu v bolestech první 3dny menzesu než toto...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nic se Vám nestane, pokud změníte přípravek antikoncepce za jiný po měsíci užívání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: