Hemofilus

Dobrý den paní doktorko(pane doktore). Mám dotaz týkající se bakteie HEMOFILA. Hemofil byl diagnostikován synovi před 2lety. Syn vybral 2 dávky antibiotik ale nález byl po léčbě stále.Panem doktorem nám bylo sděleno, že se dětský organismus vypořádá s touto bakterií sám , není zapotřebí další léčba. V součastné době je synovi 13 let a v loňském roce mu byla diagnostikována lupénka ve vlasové části, která se neustále zhoršuje.Kožním lékařem nám bylo sděleno, že příčinou je nejspíše onen Hemofil..Máme obavy, jak se tato bakterie bude projevovat dále.Opravdu není možnost nějaké další léčby? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost antibiotické léčby samozřejmě existuje. Doporučoval bych proto znovu konzultaci u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: