Hiv

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly mám jít k lékaři....za jak dlouho se projeví aids??nebot jsme asi pře 2.5 rokem měla pohlavní vstyk..sice nevím jestly byl infikovaný,ale já ted mám problémy jako je bolesti svalů,kloubů,bolesti hlavy horečka ne,nápinky na zvracení,nevolnost..jestly by to mohlo být či nemohlo být ono.....mám starch tak se ptám.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Nedivím se,že máte strach o své zdraví.Vaše obtíže jsou poměrně různorodé,rozhodně bych doporučovala nejprve navštívit svého registrujícího praktického lékaře.Neostýchejte se,prosím,nikdo Vás nebude odsuzovat.Podstoupíte základní fysikální vyšetření,biochemické vyšetření krve,podle výsledků pak Váš lékař bude spolupracovat s odbornými ambulancemi.Nečekejte,Vaše tělesné obtíže jsou logicky spjaty se stresovým stavem,psychickou labilitou-to vše Vás zbytečně oslabuje..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
hiv | Od: aneticka | 21.3.2011 09:20
u doktora jsem byla udělala krevní vyšetření a to bylo vpořádku.....Proto jsem se Vás ptala jestly si mám nechat udělat testy na hiv....furt mám tlaky v nohách a v rukách¨,bolest hlavy,nohy...kolena někdy je mě i na zvracení,ale teplotu nemám....vůbec se necítím dobře,každé ráno vstáváma jsem jak kdybych celou noc přehazovala kopu uhlí..jsme ráno ůplně k nepoužití....a to už trvá tak 3 měsíce!děkuji za radu
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Škodí repelenty dětem?
Články: Škodí repelenty dětem?
Ochránit naše nejmenší před...
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Co měl lékař na mysli, když...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: