Hiv

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex..po několika týdnech jsem měla svědění a pálení v pochve.. a udělal se mi bělavý povlak na horní dásní.. horečky jsem neměla a ani se mi nezvětšili žádné uzliny..myslíte, že může jít o HIV? Děkuji za odpoběď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takové příznaky nejsou typické pro HIV infekci, nákaza tedy není pravděpodobná. Pro svůj klid se nechte testovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x