Hiv primoinfekce

Dobrý den, zhruba před 2 týdny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Již po několika dnech se mi na genitáliích začala objevovat vyrážka a měla jsem velmi bolestivé močení. Po prohlídce u gynekologa mi byl zjištěn akutní zánět a kvasinková infekce. Mám zvětšené uzliny v tříslech, krom toho mě už týden lehce pobolívá v krku, cítím se unavená, občas malátná (možná proto, že jsem poslední dobou moc nepila kvůli bolestivému močení), ale horečku nemám. Myslítě, že by toho mohly být příznaky primoinfeke HIV?

Odpověď odborníka:

Nejde o typické projevy HIV, ale rozhodně doporučuji vyšetření i na chlamydie a další pohlavně přenosné infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: