Hpv-nakažení

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda muze mit clovek i po nekolik let HPV napr kmen 6 nebo 11 a nevedet o tom? Z toho plyne muj druhy dotaz, zda je mozne byt s partnerkou 8 let, oba bez problemu a pak se u jednoho projevily Condylomata accuminata a pritom si byli oba verni? Predem vam moc dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je možné být nakažený i několik bez jakýchkoliv klinických příznaků. Co se kondylomat týče, je možné, že se objeví právě např. při oslabení organismu.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: