Hpv vir

Dobrý den, byl mi zjištěn HPV virus. Virus mám pravděpodobně od předchozího partnera se kterým jsem měla i orální sex. Je tedy možné aby se nakazil nynější partner, když mu provádím jen oralni sex? A dalši dotaz jak se pozna že mam vir i v ústech? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terezo, herpes viry je takřka promořená celá populace, je možné, že jste se nakazila i od partnera, ale klidně i někde jinde. Virus koluje v krvi a pokud budete oslabená (stres, klimatizace, hladovění), projeví se jako opar i genitální. Virus pravděpodobně máte a oslabené jedince můžete nakazit. Není ovšem třeba se nijak znepokojovat. Jak píšu, tento virus má naprostá většina lidí v krvi, u někoho se vůbec neprojeví.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: