Hpv vir

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu od svého přítele chytit kondylomata, i když jsem očkovaná vakcínou Silgard, která nejen chrání proti rakovině děložního čípku, ale i proti pohlavním bradavicím a nebo jestli mohu třeba chytit jen ten vir, který se u mě nějak zvlášť nemusí projevit, ale mohu ho dál přenášet na svého přítele. Děkuji Barbora.

Odpověď odborníka:

Je to velmi nepravděpodobné, i když vzácně mohou být způsobena i jiným kmenem viru , než proti kterému jste očkována,ale Silgard poskytuje dostatečnou ochranu takže myslím,že nemusíte mít obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: