Hpv vir

Dobrý den, už 2 roky jsem sledována s lehkou dysplazií CIN I s pozitivitou na HPV vir. Už jsem měla být vyřazena, ale našla jsem si nového přítele, tak se mi "ústup" zastavil a sledují mě co půl roku dál. Chtěla bych miminko, ale nevím jestli není lepší počkat až do úplného uzdravení. Může těhotenství stav zhoršit? A ještě jeden dotaz: když mám hpv vir a provozuji sex orální i anální, tak můžu mít předrakovinové stavy i v těchto místech? Mám se jít vyšetřit a hlídat jako na gynekologii?? Děkuji.

Odpověď odborníka:

HPV vir způsobuje rakovinu děložního čípku, lehká dysplasie není tak závažný nález, o graviditu se klidně můžete pokoušet. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: