Hpv vir

Mám přítele (1,5 roku) a stěry z děložního čípku byly normální, ale najednou mi byl zjištěn hpv vir.. já s nikým jiným než s ním nespala a on také ne (to vím na 100%) tak se chci zeptat, je možné že mě až teprve teď nakazil?

Odpověď odborníka:

S HPV virem se za život setká asi 80 procent populace a virus může naprosto bez příznaků přetrvávat v organizmu i několik let. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: