Menší prsa při braní antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Desogestrel Stada a bohužel její negativní učinek je ten, že se mi zmenšili prsa. Jinou antikoncepci brát nemůžu kvůli zděděné tromboze. Dost mě to trápí, než jsem začala prášky brát, tak jsem měla prsa taková více nalitá a větší, hezčí. Jsem z toho zoufalá, neexistuje nějaký preparát, který by třeba působil na prsní žlázy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel růst prsou podporují estrogeny a ty vzhledem k hrozbě trombózy nemůžete užívat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: