Mirena a nadváha

Dobrý den, po šestinedělí jsem si nechala zavést Mirenu, bylo to v době, kdy jsem kojila. Všechna těhotenská kila (19 kg) jsem měla 3 týdny po porodu pryč z 98 na 79 kg. Kojení jsem ukončila ve 4. měsíci těhotenství. Od té doby přibírám, za 4 měsíce jsme přibrala cca 5 kg. Připouštím, že se nestravuji pravidelně, ale také se nepřecpávám. Je možné, že přibírání je způsobeno Mirenou? Pokud ano, mám zvážit její vyjmutí? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Mirena zcela jistě není na vině,příčiny příbytku váhy budete asi musel hledat také v životosprávě. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: