Mirena a špinění

Dobrý den, 25.dubna jsem byla na zavedení tělíska Mirena, které proběhlo po narkozou. Od té doby mě trápí občasné, vcelku silné křeče v podbříšku, které jsou až do stehen a špinění které trvá jich 4 měsíce. Při prohlídce u gynekologa na které jsem byla před měsícem mi bylo řečeno, že o zánět nejde a že jsem v pořádku. Byly mi předepsány tabletky, které měly špinění zastavit, ale bohužel nic takového se nestalo. Znervózňuje mě to a částečně i omezuje. Mám ještě počkat a vydržet s tím, že špinění spojené s bolestmi časem odezní nebo si nechat Mirenu vyndat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinění by mohlo postupně odeznít, ale silné křečovité bolesti břicha by bylo vhodné řešit. Domluvte se se svým gynekologem jak dále postupovat. Možné řešení je i odstranění Mireny, nicméně částku, kterou jste do Mireny investovala už Vám nikdo nevrátí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: