Mohu být těhotná?

Dobrý den, se svým přítelem jsme měli erotické hrátky. Podotýkám, že jsem stále ještě panna. Když to takhle napíšu, jen co se mu postavil, mi svým penisem jezdil po vagíně, ale bez kondomu. Pak chtěl do mě vniknout, dal mi ho jen na krajíček, ale nedal ho do mě. Ani vyvrcholení neměl. Celá ta "akce" trvala tak 5 minut. Je možné abych otěhotněla? Jestli mu nemohla vytect ta "kaplička lásky". On říká, že ne, že by to cítil, ale stejně mám obavy, tak jsem se chtěla zeptat odborníka, jestli tam je nějaká sance, že bych mohla otěhotnět. Předem vám moc děkuji za vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná jen když by nepřišla menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Články: Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Pro koho jsou vyšetření...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: