Mohu být těhotná?

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně toho, zda bych mohla být skutečně těhotná i když beru pravidelně antikoncepci (občas ovšem mývám střevní potíže) ? Spala jsem se svým přítelem v době kdybych měla mít ovulaci, on do mě ejakuloval, týden na to se u mě objevil hnědý výtok a nyní čekám zda příští týden objeví MS. Je nějaká pravděpodobnost, že by antikoncepce nebyla účinná? Předem mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Spolehlivost antikoncepce se udává tzv. těhotenským číslem. To je v případě Vaší antikoncepce je toto 0,3, tzv. že otěhotní 3 ženy z 1 000, které tuto antiko užívají. Předpokladem je ale správné užívání.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: