Mohu být těhotná?

Dobrý den,chci se zeptat jestli mohu být těhotná,když ovulace nastala 15.11. a těh. test jsem si dělala 22.11 a vyšel negativně.Není to příliš brzy na test? A ještě se chci zeptat,zda mi nemůže nějak uškodit Clostilbegyt předepsaný od lékaře,když u mě ovulace probíhala v pořádku,ale nemohla jsem otěhotnět.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V tomto termínu test může být negativní zopakujte jej za týden, Clostilbegyt jistě neublížil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: