Možné těhotenství ?, snížení bt

Dobrý den, prosím poraďte mi, poslední MS byla 05.11.2012 od té doby nepřišla. Mám "dušíky" na TT od 30.11, které sílí. Dnes jsem si opět měřila BT ale byla pouze 36,6. Po ovulaci jsem měla vysoké teploty od 19.11. do 05.12.(včera BT 36,85). Obden si měřím hladiu HcG pomocí TT. Dnes je čárka hodně silná. Ještě poznámka: dnes ráno jsem musela na WC dříve a tudíž jsem měřila od 2 hodiny dříve). Je možné, že jde o zamlké těhu? K MUDr. jsem objednaná až 11.12. Děkuji moc za pomoc. s pozdravem Pavla

Odpověď odborníka:

Pokus byla menses 5.11 dnes je teprve 6.12. zbytečně se nestresujte, vyčkejte týden a pokud se menses nedostaví, udělejte si těhotenský test, nebo vyčkejte vyšetření včetně ultrazvuku, které dá jasnou odpověď. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x