Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, že jsem těhotná. Mám 6. měsíčního syna, který je plně kojen každé 2-3 hodiny. Porod císařským řezem 5.5. a očistky mi skončily 5.7. a slabé špinění se mi objevilo 17.7. v srpnu se menstruace nedostavila a 20. září jsem měla s pohlavní styk, ale bez ejakulace. Je možné, že jsem těhotná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita při plném kojení není 6 měsíců po porodu není příliš pravděpodobná,chcete li mít klid udělejte si gravitest a budete mít jistotu, jinak existuje i antikoncepce,kterou je možno bez obav použít i při kojení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: